Публикация

ПОДМЛАДЯВАНЕ И СТЯГАНЕ НА КОЖАТА С ЕЛОС

Системата Elos, с която разполагаме в Хил клиник, значително подобрява качеството на кожата като постига корекция на: Бръчки – премахване на 65%, Стареене на кожата на лицето – подобрение с 50-75%, Разширени пори – свиване на 50-60%, Текстурни неравности – ефект 50-60%


Причината за стареенето на кожата се крие в нейните дълбоки слоеве и за да се премахнат бръчките се налага използването на по-активни методи от кремове и серуми. В търсене на тайната на вечната младост учените създават нови ефективни методи за премахване на бръчки, както и отлагане задълго на процеса на стареене.

Хил клиник предлага абсолютно иновативен, уникален метод за неоперативна корекция и отстраняване на бръчки Elos-подмладяване

Това е високотехнологична естетична процедура на технологията Elos за фотоподмладяване на кожата. Тя подобрява състоянието на кожата, променена от възрастта и ултравиолетовите лъчи. Отстранява повърхностните пигментни и съдови изменения по кожата, изглажда фините бръчки и линии, изравнява тена на кожата. За отличен резултат се препоръчват между 3 и 6 процедури през интервал от 3-4 седмици.

Какви са резултитите от терапията с Елос?

  • премахване на пигментации от всякакъв произход
  • премахване на видими съдови дефекти и зачервявания на кожата
  • постигане на ефекта на опъване и повишаване на еластичността на кожата

Процедурата е подходяща за мъже и жени, които искат да изгладят фините линии, да подобрят контура на лицето си, да придобият по-свежо и младежко излъчване.

Elos–фотоподмладяване и стягане е комбинация от двете най-ефективни процедури за нехирургическо подмладяване и изглаждане на лице, гърди, клепачи, чело, скули. Премахва всякакви следи на времето: бръчки, пигментации от различен произход, съдови дефекти, белези, отоци и тъмни кръгове около очите. Задейства естествените механизми на организма, едновременно активирайки дълбоките и повърхностни слоеве на дермата, без да нарушава цялостта на кожата.

Коментари