Публикация

ПРЕНАТЕСТ на преференциални цени – Кампания месец Август

Следващата дата от ежемесечната кампаниите на НМ Дженомикс за вземане на кръвни проби за Пренатест на преференциални цени, която се провежда всеки последен четвъртък от месеца, е 27 август 2015 г.


Обект на кампанията ще бъде пакетът Пренатест 2, включващ трите най-чести хромозомни аномалии – Синдромите на Даун, Патау и Едуардс, както и определяне пола на плода.

Преференциалните цени за извършване на теста, които ще предложим на нашите пациенти в рамките на кампанията пациентите са:

  • За едноплодна бременност – 1600 лв.
  • За многоплодна бременност – 2100 лв.

Срокът за получаване на резултатите от теста е 10 работни дни.

Дамите, изявили желание да се възползват от най-разширения пакет на Пренатест – Пренатест 3, включващ и най-честите дефекти свързани с половите хромозоми, ще имат възможността да получат резултатите си експресно (от 4 до 6 работни дни), заплащайки цената за стандартна услуга, при която резултатът пристига за 10 работни дни – 2200 лв.

В рамките на кампанията през месец август, бременните могат да се възползват и от преференциални условия за направата на още две изследвания:

Вземането на пробите може да бъде извършено от 9.00 до 11.00 ч., в цялата страна.

За даване на кръвна проба в рамките на кампанията е необходимо предварително записване на час при НМ Дженомикс (официален представител на Пренатест за България) на тел. +359 2 865 01 06 или office@prenatest.bg.

Коментари