Публикация

Нов революционен метод за тъканна регенерация на кожата /ВИДЕО/

В България се предлага нова генерация химичен пилинг, който може да се прилага целогодишно


Вече и в България - нова генерация химичен пилинг, чийто съставки трихлороцетна киселина и урея пероксид, свързани в специфичен комплекс достигат директно в дермата и стимулират колагена и еластина. Не травматичен подход за биоревитализация на кожата, пресни белези, пигментации. Подходящ за приложение целогодишно, за всеки тип кожа. Осигурява незабавен лифтинг ефект и видимо подмладяване.Кожата придобива еластичност, нежност и блясък.

Коментари

Здравейте Силви. Най - добре да видя точно как изглежда кожата в момента. Най- вероятно не сте за процедура. Ще ви предложа комбинация от лечебен и епителизиращ крем с доказан ефект.

Уважаема д-р Спирова, Желая да Ви попитам относно процедура за възстановяване на кожа след тежко охлузване (преди около 10 години) при диабетик. Кожата е доста тънка, силно чувствителна на допир и болка, а мястото е непосредствено над надкостницата на тибията. До сега е прието лечение с кортикостероид и подхранващи кремове, но пигментацията не се променя и кожата видимо не се възстановява.

Кате здрвей, действително няма възстановителен перод, защото съставките на пилинга проникват и действат в дълбочина. Повърхностния слой на кожата остава непроменен. Стимулират колагена и еластина, затова той се използва предимна за биоревитализация, тоест събуждане и възобновяване на кожата. Получава се и лифтинг ефект - на въпроса - чиято продължителност е индивидуална. Процедурата може да се повтори след 10 дни до един месец.

Наистина революционно - без фотосенсибилизация и без нужда от възстановителен период , с грижа за комфорта на пациента . Д-р Спирова , а каква е продължителността на лифтинг ефекта и след колко време процедурата може да бъде повторена ?

Здравей Виктор, при белези от акне по-подходящ е чистия трихлороцетен пилинг в различни концентрации. Прави се 3 до 6 процедури веднъж в месеца. Цената е 60 лева. Ако има нужда ще ви изпиша и лечение.

Виктор  Петров
4 сеп 2015 17:15

помага ли при белези от акне и колко струва ?

Зависи от пигментациите. При по - изразени и с по-голяма давност пигменации предлагам и други пилинги, мезотерапия с избелващи разтвори и SR процедура с лазерен апарат Syneron. Да може да се прилага целогодишно, включително и през лятото.

Помага ли при лунички и пигментация след слънце? И другия ми въпрос е може ли да се прави през лятото, защото останалите пилинги не могат?

Помага ли при лунички и пигментация след слънце? И другия ми въпрос е може ли да се прави през лятото, защото останалите пилинги не могат?