Публикация

Безплатни прегледи при уролог и хирурзи предлагат в МБАЛ „Св.Марина“ – Плевен

Не пропускайте възможността да бъдете прегледани от висококвалифицираните специалисти на МБАЛ „Света Марина-Плевен” и с уникалната високотехнологична диагностична апаратура на болницата.


В МБАЛ „Света Марина-Плевен” , като част от профилактичната програма ръководството на болницата обявява Дни на „Отворените врати”. Първият е на 10 септември, четвъртък, и 14 септември, понеделник, от 8.30 до19 часа в кабинетите по Урология, Обща Хирургия и Пластична, реконструктивна и естетичнахирургия. Прегледите са безплатни, но с предварително записване на национален телефон0700 20 006 ителефони: 064 81 81 и 064 805 666. Не пропускайте възможността да бъдете прегледани от висококвалифицираните специалисти на МБАЛ „Света Марина-Плевен” и с уникалната високотехнологична диагностична апаратура на болницата.

  • ØУРОЛОГИЯ

Отделението по урология предлага съвременна диагностика и безкръвнолечение назаболявания на простата, бъбреци и всички органи на пикочно-половата система; безкръвно разбиване на камъни във всички отдели на пикочно – половата система.

  • ØОБЩАХИРУРГИЯ

Съвременна диагностика ибезкръвно лечениена заболяванията на млечната жлеза, жлъчка, черен дроб, на стомашна и дебелочревна патология.

Отделението предлага безкръвно лечение на хемороиди и хернии, както и безкръвно разбиване на камъни в жлъчката.

  • ØПЛАСТИЧНА,РЕКОНСТРУКТИВАНАИ ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ – пълен обем и снай- съвременни методики и апаратура.

Коментари