Публикация

VII НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ “ОТ НАУКАТА ДО ЛЕГЛОТО НА БОЛНИЯ” от 2 до 4 октомври в София (ПРОГРАМА)

Модерната терапия на неинфекциозните болести ще обсъждат водещи специалисти по сърдечно-съдови, ендокринни, белодробни заболявания, хранене и диететика, генетика, фармация и фармакология, сексуална медицина, съдова хирургия и ангиология


"От промяната на рисковите фактори до модерната терапия на неинфекциозните болести" е темата, по която ще дебатират водещи специалисти в областта на сърдечно-съдовите, ендокринните, белодробните заболявания, хранене и диететика, генетика, фармация и фармакология, сексуална медицина, съдова хирургия и ангиология в рамките на VII научна конференция "От науката до леглото на болния". Форумът ще се проведе от 2 до 4 октомври в НДК под патронажа на кмета Йорданка Фандъкова.

Организатор на събитието традиционно е фондация "Академия Кардиология" и Арбилис съвместно с Българската сърдечна и съдова асоциация, Българската асоциация по сексуална медицина, Българското научно дружество по фармация и Българският институт по метаболитен синдром. Подкрепящ партньор е Българският фармацевтичен съюз. 

В над 25 научни сесии ще бъдат представени над 100 лекции. В над 10 научни симпозиума с над 50 лекции ще се обсъждат съвременните терапевтични подходи при най-честите в ежедневната практика заболявания.

Предвидени са специални сесии за фармацевти съвместно с Българското научно дружество по фармация.

Пълната програма на събитието виж в прикачения файл

Прикачени файлове

Програма на форума

Коментари