Публикация

Спечели модерни очила с играта конкурс "За здрави и красиви очи"

Трима от участниците ще спечелят модерни очила, като сами ще изберат модела, който най-много им отива


ПРАВИЛА НА ИГРАТА ЗА ЗДРАВИ И КРАСИВИ ОЧИ

1. Продължителност и срокове

от 23.09. 2015 г. до 09.10. 2015г., 23:59 часа , източноевропейско време (UTC+2:00).

Участници

Право на участие в настоящата ИГРА(Конкурс) „ЗА ЗДРАВИ И КРАСИВИ ОЧИ“ имат всички, регистрирани потребители на сайта credoweb.bg. ИГРАТА се провежда на адрес www.credoweb.bg (Сайт; Кредо Уеб).

2. Механика на участие

2.1.Всеки работен ден, в рамките на ИГРАТА, на специалната страница на ИГРАТА -> ЗА ЗДРАВИ И КРАСИВИ ОЧИ“ ще бъде задаван по един въпрос, общо 10 за периода на играта.

2.2. Верният отговор на някои от въпроси може да намерите в материалите, публикувани на страниците на темата „Очно здраве“ или в профила на KWIAT, други ще трябва да отгатнете сами.

2.3. Отговорите на всеки един въпрос трябва да давате на страницата на ИГРАТА, като коментар под публикацията със зададения въпрос.

2.4. Последният въпрос ще бъде зададен на 6 октомври 2015 и на него ще може да отговаряте в 3-дневен срок, тоест до 9 октомври включително, когато ще бъде сложен КРАЙ НА ИГРАТА.

За да участва в Играта и разпределението на наградите, всеки участник трябва:

- да е регистриран потребител на сайта credoweb.bg;

- да отговори вярно на поне пет/5/ от общо 10-те зададени въпроса, като напише отговора като коментар под зададения въпрос на страницата на ИГРАТА

Участници, които са отговорили на по-малко от 5 въпроса или имат по-малко от 5 верни отговора, не участват в разпределението на наградите.

6. Награди и победители


- Наградите са три- страхотни, модерни, атрактивни слънчеви очила, осигурени от KWIAT. Те ще бъдат разпределени на случаен принцип, след теглене измежду всички участници, дали поне пет верни отговора, съгласно правилата на играта (т.2.3.).

Победителите сами ще могат да изберат между множество модели най-подходящия според формата на лицето, визията и вкуса си.

Победителите в ИГРАТА ще бъдат обявени на страницата на играта в  credoweb.bg в до три работни дни след обявения край на ИГРАТА.

За да участват в разпределението и получаванeто на наградите, победителите трябва :

- да са регистрирани потребители на сайта Кредо Уеб;

- да са дали поне пет верни отговора според правилата на ИГРАТА;

Всеки верен отговор участва в томболата. Колкото повече верни отговори дадете, толкова по-голям е шанса за спечелване на награда;


- в случай на спечелване на награда, участниците трябва да верифицират идентичността си по начин, който Организаторът изиска и в сроковете, посочени от него.

7. Други

Участието в настоящата ИГРА е безплатно и не е обвързано с изискване за закупуване на продукти или услуги, предлагани от Организатора, неговите партньори или трети лица.

Организаторът си запазва правото да не допуска до участие или да дисквалифицира участник по собствена преценка и по всяко време на ИГРАТА поради: нарушаване Правилата на играта, Нарушаване Общите правила на сайта, текстове, съдържащи порнографско съдържание, насилие, търговски марки и/или друго неподходящо съдържание в разрез с морала, обществените норми и Конституцията на България .

Конкурсът/ИГРАТА може да бъде прекратен от Организатора по всякаква причина и по всяко време, като това бъде обявено на Сайта. В такъв случай, победители могат да не бъдат обявявани и/или награди на победителите могат да не бъдат връчвани.

Настоящите Правила за участие могат да бъдат изменяни или допълвани от Организатора по всяко време от срока на ИГРАТА, като актуалните Правила за участие могат да бъдат намерени на сайта www.credoweb.bg.

Общите условия на Кредо Уеб са неразделна част от Правилата за участие в ИГРАТА.

Снимките на очилата са от актуалната колекция на KWIAT. Победителите ще избират от каталог с наличните към момента модели

Коментари

Веска недева
30 сеп 2015 20:29

Участвам с удоволствие!

Ще участвам непременно