Публикация

Какво повече предлага Пренатест?

Все повече български семейства, очакващи дете, решават да се доверят на изследванията за неинвазивна пренатална диагностика, като Пренатест, които ГПСМП НМ Дженомикс предлага в България.


Насочени от своите лекари, близки и познати, или получили информация от медии, интернет или други информационни канали, те се свързват с екипа ни и биха желали да се запознаят в максимална степен с всички аспекти на изследването. Много от тях вече познават предимствата на Пренатест пред стандартните скринингови практики или инвазивните процедури за определяне на генетични аномалии при плода. Наред с тях, ние бихме желали нашите пациенти да познават и всички други специфики на изследването и компоненти на услугата Пренатест, за да са напълно сигурни и спокойни, когато разчитат на нас.

Какво участие и съдействие Ви оказва екипът на Пренатест; възможност за организиране на процедурата в цялата страна; транспортиране на кръвната проба; процес по извършване на анализите; получаване на резултат и консултация от специалист по медицинска генетика; възможности за финансиране на теста, цялата тази информация можете да прочетете в оригиналния материал, качен на сайта на НМ Дженомикс: http://www.nmgenomix.com/bg/kakvo-poveche-predlaga...

.

Коментари