Публикация

Какво повече предлага Пренатест?

 Какво повече предлага Пренатест?

Все повече български семейства, очакващи дете, решават да се доверят на изследванията за неинвазивна пренатална диагностика, като Пренатест, които ГПСМП НМ Дженомикс предлага в България.


Насочени от своите лекари, близки и познати, или получили информация от медии, интернет или други информационни канали, те се свързват с екипа ни и биха желали да се запознаят в максимална степен с всички аспекти на изследването. Много от тях вече познават предимствата на Пренатест пред стандартните скринингови практики или инвазивните процедури за определяне на генетични аномалии при плода. Наред с тях, ние бихме желали нашите пациенти да познават и всички други специфики на изследването и компоненти на услугата Пренатест, за да са напълно сигурни и спокойни, когато разчитат на нас.

Какво участие и съдействие Ви оказва екипът на Пренатест; възможност за организиране на процедурата в цялата страна; транспортиране на кръвната проба; процес по извършване на анализите; получаване на резултат и консултация от специалист по медицинска генетика; възможности за финансиране на теста, цялата тази информация можете да прочетете в оригиналния материал, качен на сайта на НМ Дженомикс: http://www.nmgenomix.com/bg/kakvo-poveche-predlaga...

.

Коментари