Публикация

Нова ехографска система от най-висок клас заработи в кардиологичното отделение на „Софиямед“

Чрез нея кардиолозите от болницата ще могат да извършват прецизна неинвазивна диагностика на сърдечно-съдовата система за установяване на вродени и придобити сърдечни и съдови болести


Последно поколение апаратура от най-висок премиум клас вече работи на територията на клиниката по кардиология в университетската болница „Софиямед“. Тя е произведена от технологичния гигант PHILIPS Healthcare и се дистрибутира в България от м.август тази година. Чрез нея кардиолозите от болница „Софиямед“ ще могат да извършват прецизна неинвазивна диагностика на сърдечно-съдовата система за установяване на вродени и придобити сърдечни и съдови болести.

„Моделът EPIQ 7C е най-високият клас ехокардиограф произвеждан някога, който прави работата ни истинско удоволствие, защото да работиш с най-добрата апаратура е привилегия. Чрез новата техника освен ехокардиография извършваме изследвания като стрес тест под ехографски контрол, контрастна ехокардиография, ехографска оценка за прилагане на сърдечна ресинхронизация (CRT) и триизмерна ехография на сърце. Благодарение и на ангиографската ни система за инвазивна диагностика и интервенционално лечение на сърдечно-съдови заболявания гарантираме на пациентите си най-високото ниво и по-важното- комплексност на медицинската услуга, с топ апаратура и от висококвалифицирани кардиолози и инвазивни кардиолози“, коментира доц. д-р Добри Хазърбасанов, завеждащ Клиниката по кардиология в болница „Софиямед.

" }-->

Коментари