Публикация

Шампиони на ревю за здравето на детските очи /ВИДЕО/

Тереза Маринова, Мария Гроздева, Йордан Йовчев са само част от известните личности, които подкрепиха кампания за профилактика на детското зрение, организирана от българската марка очила KWIAT („Квят”).


Посланици на кампанията бяха част от организираното от KWIAT ревю на очила и освен, че представиха моделите от новата колекция на марката, популяризираха необходимостта от редовна профилактика на детското зрение. По червената пътека минаха: Мария Гроздева с дъщеря си Магдалена, Тереза Маринова и Йордан Йовчев, Деси Банова и Йоана, Десислава Цонева и Янчо, Георги Енчев и Александър заедно с Гери Дончева, Ивайло Захариев и Филип, Ева Кикерезова и Ники, Йордана Димитрова и Себастиян, Румяна Маринова и Ванеса, д-р Елиза Георгиева, Ива Екимова, Веселка Крачунова и Маги, Марина Матева и Здрава, Силвия Симова и Моника, Паолина Петракиева с Божидара и Капка Амзина.

Кампанията се реализира сподкрепата на Министерство на здравеопазването и Министерство на образованието и науката, в партньорство с над 150 оптики и медицински центрове в България.

Коментари