Публикация

Играта свърши, имаме победители!

Три модела модерни, удобни и атрактивни слънчеви очила очакват своите притежатели!


Играта конкурс "За здрави и красиви очи" завърши. В периода 23 септември - 6 октомври 2015 ви зададохме 10 въпроса. Някои от тях провериха вашите знания, други вашата изобретателност и наблюдателност. Обсъдихме и различни подходи към децата, когато трябва да приемат факта, че се налага да носят очила. Надяваме се, че ви е било и приятно, и полезно.

Получихме стотици  отговори. Тези от вас, които спазиха правилата и отговориха вярно на минимум 5 въпроса, бяха включени в жребия за наградите. Той вече е изтеглен. Ето и разултатите:

Слънчеви очила по избор печелят:

Живка Божилова

Нина Райчева

Зорница Попова

Честито!

Своя модел очила може да изберете от ТУК. Вие решавате дали ще направите подарък за себе си или за някой друг. Обръщаме внимание, че KWIAT е търговска фирма, чиито модели се продават във всички големи оптики на страната и периодично количествата от някои видове са изчерпват. Затова молим трите победителки да ни напишат в коментар под тази статия номера на модела, който са избрали и един втори-резервен, в случай, че първият не е наличен. Ще очакваме избора и ще се свържем с Вас лично, за да уточним начина, по който ще получитe наградите си.

Вярваме, че те ще ви зарадват и усмихнат в намръщенето време.

Още веднъж честито на печелившите, а на всички останали обещаваме в бъдещи други подобни игри и конкурси с повече шансове за печалба и привлекателни награди.

И на забравяйте най-важното: Грижете се за очите си!

Коментари

Зорница Попова
14 окт 2015 13:50

Благодаря още веднъж :) Изборът се оказа безкрайно труден, но ето на какво се спирам: KS 9460 B и резервен вариант - KS 9514 C.

Очакваме избора и на Зорница Попова

живка божилова
14 окт 2015 10:03

Благодаря Ви сърдечно за страхотната игра и награда!Очилата,които бих избрала са KS 9428 D или вторият ми избор е KS 9380 A.Благодаря Ви отново и успехи във високо хуманната Ви професия

Нина Райчева
13 окт 2015 18:09

Здравейте, много Ви благодаря за чудесната изненада! Очилата KWIAT са прекрасни и определено изборът е труден. Спрях се на модел KS 9432 A , а като резервен - сходния модел KS 9432 К.