Публикация

Биостимулиращ филър Елансе (Ellanse) на по-добра цена в Хил клиник

Уникален продукт, който с една процедура решава два проблема и то за период, който вие сами избирате! През м. октомври с 20% по-достъпен в Хил клиник. .


Дермалните филъри Ellansé се предлагат в няколко варианта като Ellansé ™-M е с трайност цели 2 години! ). Това ги прави икономически по-изгодни, защото практически разходът е еднократен за 24 месеца. Ellansé са нетоксични, немутагенни, тотално биосъвместими и биорезорбируеми продукти, подходящи както за третиране на лице, така и за подмладяване на ръце. Наричат ги „течни мезоконци“ заради свойството им да стимулират производството на собствен колаген, а както знаем в колагена се крие тайната на вечната младост!

Естетичните дерматолози в Хил клиник успяват да постигнат с помощта на продуктите от семейството на Елансе много по-млад и свеж външен вид, без да променят драстично изражението и чертите на лицето.

Най-новото производство на филърите ELLANSE е предназначено както за запълване на обем, заличаване на бръчки и повдигане на лицевия контур, така и за активна стимулация на производството на нов колаген

Коментари