Публикация

Излязоха новите броеве и приложения на научните списания на МУ-Варна „ScriptaScientifcaMedica“и „Варненски медицински форум“

Излязоха новите броеве и приложения на научните списания на МУ-Варна „ScriptaScientifcaMedica“ и „Варненски медицински форум“


Трети брой (Vol 47, No 3, 2015) на най-старото научно списание на Медицински университет – Варна, списвано на английски език – ScriptaScientificaMedica, може да прочетете онлайн в системата за публикуване на научна периодика на отдел „Издателска дейност". Тук може да видите съдържанието на броя и/ или да прочетете всяка статияв PDF версия (статиите са със собствен регистриран DOI номер).

Достъпно за онлайн прочит е и Приложение 1 на ScriptaScientifcaMedica с доклади и резюмета от 14-та конференция по колопроктология с международно участие, която се проведе от 1 до 3 октомври 2015 година. Кликнете на този линк , който ще ви отведе до съдържанието и статиите на приложението.

Приложение 2 на „Варненски медицински форум"съдържа над 150 резюмета на докладите и постерните съобщения от 4-та научна сесия на Медицински колеж – Варна, проведена на 8-9 октомври 2015 г. В Приложение 2 ще намерите и програмата на форума за преподаватели и студенти, състоял се в хотел „ГрифидАрабела", Златни пясъци, Варна.

Заглавията, резюметата, авторските и институционални данни са дадени както на български, така и на английски език.

Линк към съдържанието: заглавия и автори.

Линк към резюметата в приложението.

Коментари