Публикация

НЕМСКИ Холмиум лазер заработи в Хил клиник

Холмиум лазерът е препоръчан от Американската и Европейската урологични асоциации като стандарт в безкръвното премахване на увеличена простата. Операционната в Хил клиник разполага с "голямата тройка" лазери: Зелен, Тулиум, а сега вече и Холмиум за лечение на ДПХ.


Новият немски Холмиум лазер, произведен под шапката на Boston Scientific завършва възможно най-добрия набор в лазерната урология на простатна жлеза и бъбреци. Екипът на клиниката има огромен опит от над 1100 отстранени безкръвно с лазер аденома на простатната жлеза към октомври 2015 г., което го прави лидер не само в България, но и на Балканите в лазерните операции при пациенти с ДПХ.

„Да работиш с апаратура от висок клас е привилеги както за нас, като лекари, така и за хората, страдащи от смущения в уринирането. Няма никакви граници, всяка простата, независимо от големината й подлежи на безкръвно и сигурно отстраняване.“ е сигурен д-р Александър Боцевски.

Холмиум лазерът се препоръчва от Европейската и Американската урологични асоциации като подходящ за безкръвно отстраняване на увеличена простата и има широко приложение за разбиване на камъни от всякакъв вид и размери.

„Безспорните качества на немския холмиум лазер прибави към нашето съществуващо оборудване от най-висок клас още една възможност.“ допълва колегата му д-р Георги Георгиев

Коментари