Публикация

Четири избирателни секции ще работят в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив.

Четири избирателни секции ще работят в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив на 25 октомври, неделя. Три от тях са в База 2 на лечебното заведение на бул. „Пещерско шосе“ №66 и попадат на територията на Район „Западен“. Секции с номера 48 и 49 са разположени в Хирургичния блок.


Всички, които към 25 октомври ще се лекуват в клиничните звена от 1 до 5 етаж включително ще гласуват в 48-а секция. Тя ще бъде разположена в западното крило на 5 етаж в Клиниката по ортопедия и травматология. На 11 етаж, в източното крило, във Втора клиника по хирургия, ще се намира 49-а секция, като в нея ще могат да гласуват пациентите, които са в стационарите от 6 до 12 етаж.

Секция №50 ще бъде в административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести. Там могат да гласуват лежащо болните в трите лечебни блока на клиниката, в Отделението по Фтизиатрия към Клиниката по пневмология, както и избирателите-пациенти на Психодиспансера.

Общо 279 пациенти на лечебното заведение са вписани в избирателните списъци – 45 в База 1 и 234 в База 2. На новопостъпилите до 25 октомври пациенти, желаещи да упражнят правото си на глас, ще бъдат издадени индивидуални протоколи за гласуване на място в избирателните секции.

С цел предотвратяване на изборни нарушения, изпълнителният директор на УМБАЛ „Свети Георги“ проф. д-р Карен Джамбазов издаде заповед за недопускане на предизборна агитация в лечебното заведение.

Коментари