Публикация

Известен специалист по фармакоикономика – гост-лектор във Фармацевтичния бизнес форум, провеждан в МУ-Варна

проф. Тони Веков ще изнесе лекция на 31.10.15 год. от 14:00ч във Факултета по фармация


Известен специалист по фармакоикономика – гост-лектор във Фармацевтичния бизнес форум, провеждан в МУ-Варна

На 31 октомври(събота) гост-лектор на Факултета по фармациякъм МУ-Варна и на Катедрата по фармацевтични науки и фармацевтичен мениджмънт ще бъде един от най-ерудираните и известни български специалисти по фармакоикономика и оценка на здравните технологии - проф. Тони Веков, д.м.н. от Медицински университет – Плевен.

В рамките на своята визита във Варна проф. Веков ще изнесе лекция на тема: "Фармакоикономиката и изпълнителите на здравни услуги. Фармакоикономиката в практиката на ценообразуването. Определяне на нивата на реимбурсиране и мерки за задържане нивото на разходите за здравеопазване". Лекцията ще се състои на 31.10.2015 (събота) от 14.00 ч. в залата на ет.8 в новата сграда на Факултета по фармация.

Лекцията на проф. Веков е в рамките на научно-практическата конференция Фармацевтичен бизнес форум, който се провежда на 30 и 31 октомври 2015 г. в новопостроената сграда на Факултета по фармация към МУ-Варна. Събитието се организира от Факултета по фармация и Факултета по обществено здравеопазване и се провежда под патронажа на ректора на университета проф. д-р Красимир Иванов, дмн, и на председателя на Българския фармацевтичен съюз - проф. Илко Гетов, дф.

Участници във форума ще бъдат представители на фармацевтичното съсловие, фармацевтични компании, водещи експерти от фармацевтичната практика, както и преподаватели, специализанти, докторанти и студенти.

Коментари