Публикация

​МБАЛ „Надежда“ кани на театър с Асен Блатечки и Николай Урумов

Сюжетът на постановката „Методът Грьонхолм“ се базира на нестандартна техника за подбор на персонал, разработена от шведски психолог


„Методът Грьонхолм“ е специална техника за подбор на персонал, разработена от шведски психолог. Използвайки я за основа, каталунският драматург и сценарист Жорди Галсеран я превръща в пиеса, чийто сюжет е микс от психотрилър, криминале и интелектуален ребус.

Четирима кандидати се явяват на интервю за високоплатена работа в огромна международна компания. Те обаче няма да минат през стандартния сценарий, за който са се подготвяли. Затворени в стая без изход, те ще бъдат подложени на серия от психологически задачи, всяка следваща от които е по-трудна и предизвикателна. Всеки се бори за победа настървено, ожесточено, готов да жертва морал и задръжки в името на кариерата и високата заплата. „Ние не търсим добър човек, който се прави на мръсно копеле. Нужно ни е мръсно копеле с вид на симпатяга“- Тази реплика обяснява същината на 'Методът Грьонхолм' , пресъздаден като reality show в escape room.

Премиерата на хитовата постановка е на 3 ноември в театър „Сълза и смях“. Неин режисьор е Пламен Панев, а в главните роли са Асен Блатечки, Николай Урумов, Христо Бонин и Светлана Бонин.

Постановката се реализира с подкрепата на МБАЛ“Надежда“.

Защо модерната болница за женско здраве у нас, в която се раждат над 1000 бебета годишно, застава зад проекта ,може да прочетете на сайта на лечебното заведение ТУК.

Пак там ще намерите и видео обръщение от актьорите, които канят публиката лично на своя спектакъл.

Коментари