Публикация

Анонс за IX Софийски симпозиум по репродуктивна медицина с международно участие (ВИДЕО)

​Гледайте интервюта с проф. Станимир Кюркчиев, доц. Атанас Щерев, доц. Таня Тимева и д-р Петя Чавеева, в които те представят целите на тазгодишното събитие, основните модули, научната програма и лекторите в нея.


За девета поредна година Медицински комплекс „Д-р Щерев” и Институт по репродуктивно здраве организират научен симпозиум по репродуктивна медицина с международно участие. Темата на IX-тия Софийски симпозиум е „Асистирани репродуктивни технологии, бременност и раждане.” Събитието ще се проведе на 6 и 7 ноември в София Хотел Балкан (бившият хотел Шератон) в столицата. Специалистите, желаещи да вземат участие на форума могат да се регистрират онлайн като попълнят електронна форма за участие на www.reproduktivnozdrave.org


В рамките на три модула в двата дни на симпозиума ще бъдат разгледани интересни научни презентации, представени от водещи репродуктивни специалисти, акушер-гинеколози, специалисти по фетална медицина и неонатолози от България и чужбина. Амбицията на екипа, организиращ IX-тия Софийски симпозиум, е да проведе широк научен форум с участие на лекари от изброените сфери от цялата страна. На симпозиума ще бъдат използвани възможностите на съвременната телемедицина с представяне на демонстрационни високоспециализирани ултразвукови прегледи и оперативни интервенции с видеовръзка на живо от кабинетите по фетална медицина и операционните на Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Коментари