Публикация

Нов български продукт противодейства на инфекциите

хомеопатия за силен имунитет


Може ли да се сложи край на порочния кръг антибиотик след антибиотик, чиито резултат в крайна сметка е отслабен организъм, алергии и автоимунни заболявания. Специалисти са на мнение, че това е възможно с разработването и пускането в производство на нов български специалитет.

ИМУНОБЕЛ е произведен по хомеопатичен път и е на родния пазар съвсем отскоро. Произведен е в Пловдив от българската компания „Белл Хомеопатия“.

Воден от стандартите в световната хомеопатия, екипът, ангажиран в производството му е приложил най-новите и иновативни тенденции, така че продуктът да е максимално ефективен, абсолютно безвреден и финансово достъпен за хората.

В него са комбинирани 4 основни активни съставки: Calcarea Carbonica4 CH – ефективен при възстановяване от тежки заболявания,Silicea 5 CH при имунен дефицит вследствие употреба на антибиотици, Calcarea Fluorica 4 CH за подкрепа на имунитета след инфециозни заболявания и Ferrum Phosphricum 4 CH за засилване на имунитета в областта уши-нос-гърло.

ИМУНОБЕЛ помага да повишим общия и локален си имунитет. Особено е подходящ при рязко влошаване на защитните сили след остри възпалителни и инфекциозни състояния, отслабили организма, дехидратация, чувствителност към студ. Прилага се също при трудно възстановяване след тежки операции, химио- и лъчетерапия, довели до загуба на тегло и постоянно изпотяване.

Специалистите препоръчват да се приемат по 2 таблетки ИМУНОБЕЛ сутрин и вечер в продължение на два месеца след употреба на антибиотици. При деца под 2 години таблетките се стриват и разтварят във вода. След химиотерапия приложението е отново е по 2 таблетки сутрин и вечер, но в продължение на 6-8 месеца.

Важно условие за действието на хомеопатичните продукти е при поставянето им в устата да няма аромати от храни и напитки. Приемът трябва да става поне 30 минути преди или след хранене.

Опаковката съдържа 40 таблетки. Серията на „Белл Хомеопатия“ включва 11 продукта, чието производство е базирано на хомеопатията като безвреден и ефективен метод на лечение, който все повече хора прилагат при широк спектър от заболявания.

Коментари