Публикация

Нов български продукт противодейства на инфекциите

Нов български продукт противодейства на инфекциите

хомеопатия за силен имунитет


Може ли да се сложи край на порочния кръг антибиотик след антибиотик, чиито резултат в крайна сметка е отслабен организъм, алергии и автоимунни заболявания. Специалисти са на мнение, че това е възможно с разработването и пускането в производство на нов български специалитет.

ИМУНОБЕЛ е произведен по хомеопатичен път и е на родния пазар съвсем отскоро. Произведен е в Пловдив от българската компания „Белл Хомеопатия“.

Воден от стандартите в световната хомеопатия, екипът, ангажиран в производството му е приложил най-новите и иновативни тенденции, така че продуктът да е максимално ефективен, абсолютно безвреден и финансово достъпен за хората.

В него са комбинирани 4 основни активни съставки: Calcarea Carbonica4 CH – ефективен при възстановяване от тежки заболявания,Silicea 5 CH при имунен дефицит вследствие употреба на антибиотици, Calcarea Fluorica 4 CH за подкрепа на имунитета след инфециозни заболявания и Ferrum Phosphricum 4 CH за засилване на имунитета в областта уши-нос-гърло.

ИМУНОБЕЛ помага да повишим общия и локален си имунитет. Особено е подходящ при рязко влошаване на защитните сили след остри възпалителни и инфекциозни състояния, отслабили организма, дехидратация, чувствителност към студ. Прилага се също при трудно възстановяване след тежки операции, химио- и лъчетерапия, довели до загуба на тегло и постоянно изпотяване.

Специалистите препоръчват да се приемат по 2 таблетки ИМУНОБЕЛ сутрин и вечер в продължение на два месеца след употреба на антибиотици. При деца под 2 години таблетките се стриват и разтварят във вода. След химиотерапия приложението е отново е по 2 таблетки сутрин и вечер, но в продължение на 6-8 месеца.

Важно условие за действието на хомеопатичните продукти е при поставянето им в устата да няма аромати от храни и напитки. Приемът трябва да става поне 30 минути преди или след хранене.

Опаковката съдържа 40 таблетки. Серията на „Белл Хомеопатия“ включва 11 продукта, чието производство е базирано на хомеопатията като безвреден и ефективен метод на лечение, който все повече хора прилагат при широк спектър от заболявания.

Коментари