Публикация

Мезотерапия в Хирургия "Перфект"

MACDERMOL HYDRO


MACDERMOL HYDRO осигурява дълбока хидратация на кожата, възстановява нейната плътност и еластичност, въздейства върху всички структурни елементи на дермата и постига цялостен анти-ейджинг и ревитализиращ ефект.

Macdermol Hydro е напълно биорезорбируем и биосъвместим с тъканите продукт, на базата на хиалуроновата киселина. Пречистената в най-висока степен хиалуронова киселина осигурява абсолютна безопасност и липса на нежелани странични ефекти и усложнения.

ЕФЕКТИВНОСТ

Macdermol Hydro има мощен хидратиращ и ревитализиращ ефект, по-силно изразен и в дългосрочен план, поради насищато на кожата с хиалуронова киселина. Уникалната технология на кръстосано свързване (без използване на токсични вещества) гарантира максимална устойчивост на продукта на биоразграждане, а удълженото действие съхранява висока степен на хидратация за дълго. Благодарение на висиката си молекулна маса (3мг) и концентрация на хиалуронова киселина (15мг/мл), продуктът възстановява структурата на дермата и стимулира способността и за производство на собствени колаген, еластин и хиалуронова киселина.

КАК СЕ ПРОВЕЖДАТ ПРЕЦЕДУРИТЕ

Основният курс с Macdermol Hydro изисква 2-3 процедури на интервал от 2-3 седмици в зависимост от състоянието на кожата на пациента. Допълнителна процедура е необходимо да се извърши в рамките на 2 месеца след основния курс. Поддържащите процедури се провеждат на всеки 4-5 месеца.

КОМБИНИРАНЕ С ДРУГИ ПРОЦЕДУРИ

Препоръчително е Macdermol Hydro да се комбинира с дермални филъри/ преди или след поставянето им/, тъй като той стимулира тяхното действие, повишава хидратацията на кожата и по този начин увеличава дълготрайността и ефекта им.
Macdermol Hydro успешно допълва всички анти-ейджинг процедури, като ботулинов токсин, мезоконци, химичен пилинг или подмладяващи процедури с лазер.

Процедурата вече се прилага в Хирургия "Перфект"

Коментари