Публикация

Безплатни урологични прегледи в МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР -1 в Пловдив

Екипът на урологично отделение в МБАЛ "Централ Хоспитал" провежда консултациите по повод Деня на християнското семейство


Безплатни прегледи за пациенти с урологични оплаквания ще се проведат в Медицински център-1 в Пловдив. По традиция ръководството на лечебното заведение ги организира послучай Деня на Християнското семейство – 21 ноември.

Консултациите ще бъдат в периода от 16 до20 ноември включително. За тях не се изискват направления от личните лекари. Желаещите да се прегледат при специалистите трябва да си запишат предварително час на тел: 032/644-222.

Консултациите ще бъдат провеждани отекипа на урологичното отделение в МБАЛ „Централ Хоспитал” - д-р Артур Сарачев, д-р Димитър Матеев, д-р Васил Ангелов, д-р Десислава Гаджева и д-р Стоян Тарев.

Кампанията се организира и заради зачестилите случаи на камъни /конкременти/ в бъбреците, на онкологични заболявания и възпалителни инфекции на на пикочо-половата система, както и на увеличаващия се брой на смутена оплодителна функция при мъжете, обясни началникът на отделението д-р Сарачев.

Коментари