Публикация

ZERO POINT - професионални медицински градирани компресиращи продукти

При употребата на компресиращи продукти клапите остават затворени и позволяват по-добър приток на кръв към сърцето. Компресиращите чорапи увеличават налягането върху тъканта на краката и осигуряват циркулацията на кръв и лимфа.


Почувствай го истински

Ние се стремим да доставим неповторимо изживяване

Zero Point е финландска марка, основана през 2009 година.

Ние вярваме в силното име на бранда, което сме постигнали благодарение на най-съвременните продукти, постоянно фокусирани върху качество, иновации и обратна връзка с клиентите, както и благодарение на силните връзки с академични институции и спортни специалисти.

В основата на нашия бранд е развойната дейност в сътрудничество с най-големите професионалисти в областта, както и истинският интерес към спорта и технологиите и, разбира се, внимателно изучаване нуждите на потребителите.

ZERO POINT е известен с качество и иновативност.

Какво е компресия?

Всички знаем как краката ни тежат и отичат по време и след физическо натоварване. Това се дължи на свръхнатоварването на венозните клапи, които транспортират кръв към сърцето.

При употребата на компресиращи продукти клапите остават затворени и позволяват по-добър приток на кръв към сърцето. Компресиращите чорапи увеличават налягането върху тъканта на краката и

осигуряват циркулацията на кръв и лимфа.

Медицински градирана компресия

Ние от Zero Point използваме само медицински градирана компресия в нашите чорапи. При градираната компресия най-силната компресия е около глезена и постепенно намалява към коляното. Нивата на еластичност и компресия са създадени за специфично приложение. Най-висококачествените материали и точните технологични детайли правят чорапите изключително функционални и удобни.

Компресиращите продукти на Zero Point дават повече издръжливост, по-бързо възстановяване и

предотвратяват спортни травми.

Коментари