Публикация

Безплатни прегледи при хирург в Медицински център-1 в Пловдив

Д-р Белев стартира дългосрочна кампания, ще дава консултации във вторник и четвъртък всяка последна седмица на месеца


Ако имате болки в корема, тежест, парене, киселини след нахранване, е добре да не си назначавате сам лечение, а да потърсите консултация със специалист. Това препоръчва хирургът д-р Костадин Белев от МБАЛ „Медлайн клиник”, който от 24 ноември започва дългосрочна кампания за безплатни прегледи. Всеки последен вторник и четвъртък от месеца той ще приема пациенти, които имат подобни оплаквания, както и здравословни проблеми с хернии, жлъчка, кожни туморни образувания, а също и нуждаещи се от консултация със специалист след хирургична интервенция. Направления от личенлекар не се изискват. Прегледите се извършват след записване на час на тел: 032/644-222 в Медицински център – 1 в Пловдив.

Избрах за начало на кампанията деня, в който православната църква почита Света Екатерина, за да спазя традицията в болница „Медлайн клиник ” и за всеки голям християнски празник да се организира акция, насочена в подкрепа на пациентите, посочи д-р Белев. А есента е най-подходящото време за консултации при коремен хирург, тъй като през този сезон се сменя хранителният режим и хората имат по-често оплаквания от дискомфорт и болки в корема.

Намеренията на лекаря са безплатните прегледи да продължат най-малко 6-8 месеца. Наблюденията ми като специалист сочат, че най-подподящият момент за консултациите е последната седмица на месеца - тогава най-често пациентите получават отказ от личните си лекари, когато имат нужда от направление за специалист, заяви хирургът.

Коментари