Публикация

Информационна кампания под надслов ‘‘Билкова аптека‘‘ стартира в МУ - Варна

Целта на кампанията е да запознае населението със свойства на лечебните субстанции, съдържащи се в растенията, намиращи широко приложение в народната медицина, хомеопатията и фармацията.


За първа година Асоциацията на студентите по фармация във Варна (АСФВ) и ‘‘ТАЛОДЕРМА

ООД Фармацевтични лаборатории‘‘, съвместно с Асоциацията на студентите по Медицина в България - клон Варна (АСМБ- Варна), Асоциацията на студенстите по Дентална медицина – Варна (АСДМ) и подкрепата на Студентски съвет при МУ- Варна и ръководството на МУ-Варна организират информационна кампания под надслов ‘‘Билкова аптека‘‘.

Целта на кампанията е да запознае населението със свойства на лечебните субстанции, съдържащи се в растенията, намиращи широко приложение в народната медицина, хомеопатията и фармацията.

На 26. 11. 2015 год. (четвъртък) от 17:30 часа в зала III (етаж 8) на Факултета по фармацияще се проведе лекция – обучение с лектор - Калина Пенева, продуктов мениджър на Талодерма ООД Фармацевтични лаборатории, която ще обясни какво е лечебното значението на растенията и какви са съвременните тенденции в лечението с растителни продукти.

На 27. 11. 2015 год. от 11:00 до 13:00 часа пред сградата на Факултета по фармация, студентите ще разпространят информационни материали, съдържащи полезна информация за състава и значението на едни от най - популярните и значими, за човека, растения. Освен това гражданите на град Варна ще получат чаша чай с утвърдени свойства, любезно предоставен от партньорите на кампанията - Талодерма Фармацевтични лаборатории.

ЗА ЗАПИСВАНЕ за 27.11.(петък) при координатори:

Станила Стоева

0893 47 37 82

Илиян Димитров

0898 43 65 35

Магдалена Близнакова

0888 88 31 31

Желаещите да участват трябвада се обърнат към съответния координатор на пункта, който са избрали (посочените facebook/телефонен номер) НАЙ-КЪСНО до 26.11.2015г. до 23:59 ч., изпращайки следните данни: Име, специалност, курс и факултетен номер и e-mail; ЧАС, В КОЙТО МОГАТ ДА ПРИСЪСТВАТ(интервал от максимум 1 час).

Коментари