Публикация

Неотложни ремонти възпрепятстват обслужването на гражданите в петък, 27 ноември, 2015 г.

.


Поради неотложни ремонтни дейности по електрозахранването на сградата на ЦУ на НЗОК, ул. „Кричим“ № 1, се налага спиране на електрозахранването на 27.11.2015 г. (петък). От 09:00 ч. ще започне поетапно изключване на сървърите и комуникациите в институцията. Възстановяването им ще се извърши в късния следобед на същия ден. Възможно е възстановяването да не приключи до края на работното време.

На 27.11.2015 г. в посочения по-горе времеви интервал ще се прекрати работата на всички информационни системи и електронни услуги на НЗОК. Няма да работи и интернет порталът на НЗОК (www.nhif.bg).

Поради извършване на системни и технически дейности по сървърните ресурси в ЦУ на НЗОК, за периода от 17:30 часа на 27.11.2015 г. до 08:00 часа на 01.12.2015 г., ще има временни прекъсвания в работата на някои от предлаганите електронни услуги.

Изпратени са указания на РЗОК, с които следва спешно да уведомят всички договорни партньори на НЗОК за режима на работа през посочения по-горе времеви интервал. НЗОК поднася своите извинения на всички граждани, които няма да могат да ползват услугите на институцията, както и на своите договорни партньори - за създадените неудобства на работа.  

Коментари