Публикация

​Безплатно обучение за бъдещи родители в МБАЛ-Пловдив

Основните теми ще бъдат къпането, правилното хранене и грижата за кожата на бебето


Безплатно обучение за бъдещи родители “Първи грижи за новороденото” организират центърът за обществена подкрепа “За деца и родители” на фондация “За Нашите Деца” и МБАЛ - Пловдив. Курсът ще се проведе на 5 декември 2015 г. в заседателната зала на МБАЛ – Пловдив.

В рамките на обучението неонатологът д-р Диана Аргирова ще даде съвети на бъдещи и настоящи родители как да се грижат по-добре за своите новородени. Основните теми ще бъдат къпането, правилното хранене и грижата за кожата на бебето. Те ще бъдат придружени и от демонстрация от д-р Аргирова.

Всички участници в курса ще получат книжка за майката и бебето от фондация „За Нашите Деца”, за да бъдат още по-уверени и грижовни родители.

Желаещите могат да се запишат за участие на: тел: 032/ 943 444 или 0879/ 943 442, Тюляй Юмук – социален работник в центъра за обществена подкрепа „За деца и родители”, Пловдив.

Центърът за обществена подкрепа „За деца и родители” в Пловдив към фондация “За Нашите Деца” е създаден през октомври 2010 г. Той е пространство за социална, здравна и психологическа подкрепа за семейства. 

Коментари