Публикация

Какво е билкова синергия

Взаимодействието на лечебните растения в ЕнТиТус дава по-добър и по-силен ефект


Всеки от нас познава утвърдените математически правила за събиране, но отвъд елементарната математика не винаги 2 + 2 = 4. Когато говорим за синергия сборът е най-малко 5, а когато става дума за билкова синергия 2 + 2 може да надмине 7.

Чудото на синергията

Синергия е взаимоотношение, при което полученият ефект е по-голям от сумата на индивидуалните ефекти. Идва от гръцката дума συνέργια, което буквално значи "работят заедно". Образно казано синергията представлява екипна игра, в която уменията на всеки участник са подкрепени от усилията на останалите. Работата в екип дава по-добър резултат, отколкото работата на всеки един от членовете на групата поотделно.

Синергия в природата

Пример за изключителен синергизъм е най-ценният ни природен източник – водата, която в действителност е сбор от водород и кислород. Синергия наблюдаваме също при пчелите и мравките, всяка от които е нищожна сама по себе си, но събрани накуп придобиват огромна сила.

Билковата синергия в ЕнТиТус

Продуктите N-Ti-Tuss съдържат стандартизирани растителни екстракти, извлечени от няколко различни билки и комбинирани според принципите на Аюрведа.

Всяка от тези билките притежава различен активен принцип на действие, но събрани заедно техният ефект се усилва многократно.

Това прави сиропът и капсулите на ЕнТиТус ефективни едновременно срещу всички видове кашлица – суха, влажна и алергична.

Благодарение на билковата синергия таблетките за смучене на ЕнТиТус повлияват благоприятно възпалено и подуто гърло, облекчават дразненето и същевременно помагат при кашлица, дрезгав и пресипнал глас.

Коментари