Публикация

Новата сграда на Факултета по фармация към МУ-Варна е отличена със специална награда в конкурса „Сграда на годината“

Може да дадете своя глас за новата сграда на факултета по фармация към МУ-Варна в сайта на конкурса


Новата сграда на Факултета по фармация към МУ-Варна е отличена със специална награда в конкурса „Сграда на годината“

Новата сграда на Факултета по фармация към МУ – Варна, която бе официално открита в средата на октомври, бе отличена със СПЕЦИАЛНАТА НАГРАДА в категория „Сгради Образователна инфраструктура" от24-членно жури на тазгодишния национален конкурс „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2015". Високото отличие за новия дом на студентите по фармация във Варна е най-престижното събитие в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата.

От днес, 1 декември, стартира и интернет гласуването на публиката в конкурса "Сграда на годината 2015". Гласуването ще продължи до 12:00 часа на 9 декември 2015 г. и ще определи предпочитанията и фаворита на публиката за най-забележителна сграда. Може да дадете своя глас за новата сграда на факултета по фармация към МУ-Варна в сайта на конкурса тук.

Участникът, събрал най-много гласове в интернет, ще получи приза „Сграда на публиката 2015". Вотът ще стане ясен в деня на официалната церемония, която ще се състои на 9 декември в София и ще се излъчи по БНТ 1 и БНТ Свят на 12 декември (събота).

                                      

Коментари