Публикация

Здравейте! При нас можете да намерите пълната гама хомеопатия на DHU

В аптека Радикс "жк.Зорница блок 49" Може да намерите цялата продуктова гама на DHU хомеопатия.


Повече от 50 години Немският хомеопатичен съюз (DHU) е един от водещите световни производители в областта на природните лекарства, каквито са хомеопатичните медикаменти и Шуслеровите соли.

Корените на уникалния опит в хомеопатията на DHU са заложени от д-р Вилмар Швабе, който преди повече от 150 г. открива първата хомеопатична аптека в света. Неговата книга – Pharmacopoea Homoeopathica Polyglottica, написана през далечната 1872 г., се явява крайъгълен камък в развитието на хомеопатията: тя е първата общоприложима и призната книга за стандартизация на хомеопатичните лекарства.

Философията на DHU интегрира вековния опит от употребата на натурални съставки и хомеопатични медикаменти с последните научни и клинични достижения на съвременната медицина. Немският хомеопатичен съюз създаде стандарт за безопасна, щадяща и ефективна грижа за здравето. Високото качество и широката продуктова гама допринасят за големия успех на продуктите на DHU, както в Германия, така и в над 40 страни по света.

И до днес DHU e собственост на фамилията Швабе, като през годините компанията са развива в сферата на хомеопатията и фитотерапията. През 1961 г. DHU се отделя като самостоятелна компания в рамките на Швабе груп, така DHU се специализира в производството на хомеопатични лекарства.

Немският хомеопатичен съюз е най-големият производител на хомеопатични лекарства в Германия и в Европа, в световен мащаб е сред първите три хомеопатични компании. От фабриката в Карлсруе, Германия нашите хомеопатични лекарства се доставят по целия свят. Предлагаме на нашите потребители над 400 000 различни продукти.

Продуктовата гама на хомеопатичните лекарства е разнообразна. В DHU обработваме около 1400 растителни, животински или минерални суровини в различни потенции (разреждания), лекарствени форми, и ги опаковаме в различни опаковки. Приблизително 14,000 различни продукти са в наличност в нашия склад. Правим повече от 70,000 индивидуални поръчки всяка година, за да отговорим на специалните нужди на нашите потребители. Най-често използваната лекарствена форма са глобулите. Така че нашата компания произвежда приблизително дванадесет и половина милиарда бройки глобули всяка година. Нашите шишенца с бяла капачка и отличителни червени ивици, и лого отдавна са се превърнали в синоним на хомеопатията и най-доброто качество в Германия. Всички семейства в Германия познават добре и ползват ежедневно тези шишета, пълни например с Arnica montana под формата на глобули.

Дописваме нашата история на успеха всеки ден и затова разчитаме на висококвалифицирани служители, есперти в своята област, и на всички последни научни и технологични достижения, които постоянно внедряваме в нашите производствени мощности.

Коментари

Аптеки Радикс
3 дек 2015 14:45

Разни хора , разни идеали. Всеки има мнение, ние сме просто един посредник между производителите и крайните потребители.Правим всичко възможно за да осигурим достъп до пълната гама от продукти която е налична на пазара. Поздрави Radixpharma.

Тина Малинова
3 дек 2015 14:32

глупости - шуслеровите соли са "нищо в опаковка"