Здравейте! При нас можете да намерите пълната гама хомеопатия на DHU
Аптеки Радикс
Аптеки Радикс
Аптека
Здравейте! При нас можете да намерите пълната гама хомеопатия на DHU

Здравейте! При нас можете да намерите пълната гама хомеопатия на DHU

В аптека Радикс "жк.Зорница блок 49" Може да намерите цялата продуктова гама на DHU хомеопатия.

Повече от 50 години Немският хомеопатичен съюз (DHU) е един от водещите световни производители в областта на природните лекарства, каквито са хомеопатичните медикаменти и Шуслеровите соли.

Корените на уникалния опит в хомеопатията на DHU са заложени от д-р Вилмар Швабе, който преди повече от 150 г. открива първата хомеопатична аптека в света. Неговата книга – Pharmacopoea Homoeopathica Polyglottica, написана през далечната 1872 г., се явява крайъгълен камък в развитието на хомеопатията: тя е първата общоприложима и призната книга за стандартизация на хомеопатичните лекарства.

Философията на DHU интегрира вековния опит от употребата на натурални съставки и хомеопатични медикаменти с последните научни и клинични достижения на съвременната медицина. Немският хомеопатичен съюз създаде стандарт за безопасна, щадяща и ефективна грижа за здравето. Високото качество и широката продуктова гама допринасят за големия успех на продуктите на DHU, както в Германия, така и в над 40 страни по света.

И до днес DHU e собственост на фамилията Швабе, като през годините компанията са развива в сферата на хомеопатията и фитотерапията. През 1961 г. DHU се отделя като самостоятелна компания в рамките на Швабе груп, така DHU се специализира в производството на хомеопатични лекарства.

Немският хомеопатичен съюз е най-големият производител на хомеопатични лекарства в Германия и в Европа, в световен мащаб е сред първите три хомеопатични компании. От фабриката в Карлсруе, Германия нашите хомеопатични лекарства се доставят по целия свят. Предлагаме на нашите потребители над 400 000 различни продукти.

Продуктовата гама на хомеопатичните лекарства е разнообразна. В DHU обработваме около 1400 растителни, животински или минерални суровини в различни потенции (разреждания), лекарствени форми, и ги опаковаме в различни опаковки. Приблизително 14,000 различни продукти са в наличност в нашия склад. Правим повече от 70,000 индивидуални поръчки всяка година, за да отговорим на специалните нужди на нашите потребители. Най-често използваната лекарствена форма са глобулите. Така че нашата компания произвежда приблизително дванадесет и половина милиарда бройки глобули всяка година. Нашите шишенца с бяла капачка и отличителни червени ивици, и лого отдавна са се превърнали в синоним на хомеопатията и най-доброто качество в Германия. Всички семейства в Германия познават добре и ползват ежедневно тези шишета, пълни например с Arnica montana под формата на глобули.

Дописваме нашата история на успеха всеки ден и затова разчитаме на висококвалифицирани служители, есперти в своята област, и на всички последни научни и технологични достижения, които постоянно внедряваме в нашите производствени мощности.

Мнения

3 дек 2015 14:45
Аптеки Радикс
3 дек 2015 14:45

Разни хора , разни идеали. Всеки има мнение, ние сме просто един посредник между производителите и крайните потребители.Правим всичко възможно за да осигурим достъп до пълната гама от продукти която е налична на пазара. Поздрави Radixpharma.

3 дек 2015 14:32
Тина Малинова
3 дек 2015 14:32

глупости - шуслеровите соли са "нищо в опаковка"