Публикация

Холистичен център „Алхимика“ приема първите си гости този уикенд

Посетителите ще възстановяват здравето и красотата си с помощта на водещи експерти в света

 

Новият Холистичен център за възстановяване „Алхимика“, разкрит в Alchemist Residence в Белащица, започва работа тази седмица. За членовете на Клуба на Алхимика и техните приятели стартира програмата си.

Първият уикенд ще бъде посветен на алхимията на здравето и красотата, заяви д-р Галина Арабаджиева, ръководител на центъра. Посетителите ще получат консултация, включваща меридианна диагностика, при която на клетъчно и енергийно ниво ще се установи има ли дисбаланс и заболявания в тялото и психиката на пациентите. Заедно с д-р Арабаджиева консултациите ще бъдат провеждани и от другия холистичен лекар - д-р Нели Апостолова. Двете ще изготвят строго индивидуални режими на хранене и детокс за всеки прегледан. Специалните комплекси от кинезитерапия и рефлексотерапия пък ще бъдат назначавани от водещи в областта експерти, работили в най-престижните 7- и 6-звездни хотели в света – Франция, Австрия и Швейцария, както и в Дубай. В практиката си те прилагат единствените в света клинично доказани етерични биомасла на френската компания „Пранаром“.

 

Гостите ще усвоят от известния психолог Събка Чехович бързи техники за справяне със стреса и ще имат възможността да участват в анти-стрес ритуал с цветните есенции на д-р Бах. Ще имат възможността да се включат в сутрешна флоу йога с Марияна Стракова, както и да възстановят здравето и красотата си чрез сауна със светотерапия, хамам, джакузи с минерални соли, лечебна гимнастика и ароматерапия.

Специално за тях Дорина Ташева, експерт по здравословно хранене, известна със своите зелени менюта, разработени за ресторант „Одеон“ в Пловдив и за водещи заведения в Испания като „Темпле натура“ и „Камаяти“, е изготвила специалната диета „Алхемист грийн“ .

 

На нашите гости ще предлагаме посещения на манастира „Св. Георги“ в с. Белащица и до Бачковската обител, каза д-р Арабаджиева. Любителите на по-екстремните преживявания ще могат да се разходят с велосипеди по екопътеки в Родопите. 

Коментари