Публикация

​И АЗ МОГА / I CAN TOO / открива Център за деца с аутизъм в Пловдив

Центърът е в ДКЦ-6 и ще започне активна дейност в началото на януари 2016-а


И АЗ МОГА / I CAN TOO открива Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив, на 10 декември 2015 (четвъртък). Вратите отварят в 11:00 ч., а официалното откриване е в 17:30 ч. Събитието ще се състои в сградата на ДКЦ VI, ет. 3, ул. Любен Каравел 5.

Името на Центъра - И НИЕ МОЖЕМ / WE CAN TOO - разкрива идеята, която стои зад него – да работи с деца и родители, защото заедно и с общи усилия МОЖЕМ да подобрим качеството на живот на децата с аутизъм.

Центърът е резултат от няколко годишен труд по реновиране на пространството, предоставено за безвъзмездно ползване от Община Пловдив.

За реализирането му I CAN TOO обедини усилия с много фирми, частни лица и доброволци, които се включиха с финансови и нефинансови дарения.

Заедно с тях И АЗ МОГА създаде един по-различен Център, в който ще се работи с детето и с цялото му семейство. Специалистите ще бъдат обучавани по световни програми за работа с деца с аутизъм. Това е първият по рода си Център, в който ще се създаде благотворителен фонд за подпомагане терапията на деца, чиито семейства са с ограничени финансови възможности.

I CAN TOO благодари на всички, които повярваха в идеята и помогнаха да се превърне в реалност.

Центърът ще започне активна дейност в началото на месец Януари 2016.

За повече информация и записвания можете да се свържете с нас на:

office@icantoo.eu

+359 885 277 342

www.icantoo.eu

Коментари