Публикация

​Първа годишна среща на Credo Общество се проведе в Пловдив (ВИДЕО - I част)

Социалната мрежа за здраве събра свои фенове и бъдещи участници под тепетата


CredoWeb събра за първи път на живо свои фенове, активни участници и изявени пловдивски лекари на първата по рода си среща на Credo  Society. Събитието в стилния пиано бар Flame в  Пловдив уважиха медицински специалисти от града и областта, управители на клиники, собственици на аптеки, представители на медии и др. Сред гостите  бяха най-младият професор в България д-р Дроздстой Стоянов, управителят на МБАЛ „Св. Мина“ д-р Борис Джурджев, проф. Красимир Мурджев и др.

Идеята е лекарите, избрали CredoWeb като защитено интернет пространство, в което могат да споделят научен, професионален опит, да общуват помежду си и с пациенти, да коментират новости от медицината и здравеопазването, да се съберат и офлайн, защото сме убедени, че тръпката от живия контакт може да даде допълнителен тласък и смисъл на общуванено онлайн. CredoWeb успя да бързо да грабне интереса и да завоюва доверието на пловдивската медицинска общност. Затова избрахме да сложим начало на тази инициатива точно в града под тепетата.

"Идеята за CredoWeb  е страхотна, благодарим за възможностите, които ни давате", коментираха специалистите. 

Съорганизатори на събитието бяха Plovdiwood Entertainment и Гергана Профирова, а почерпката за гостите беше осигурена от пиано бар Flame и винарска изба DIVes. За доброто настроение се погрижи бендът на пиано бара и водещият на „Plovdiwood show” Стелиан Димитров, който не пропусна да се пошегува за сметка на здравната каса. Най-издръжливите на получиха награди, любезно предоставени от фармацевтичната компания Екофарм.

Акушерство и гинекология Вътрешни болести Гастроентерология Инфекциозни болести Кардиология Медицинска генетика и ембриология Неврохирургия Нефрология Образна диагностика Обща медицина Ортопедия и травматология Педиатрия Психиатрия Ревматология Социална медицина и здравен мениджмънт Спешна медицина Спортна медицина Съдова хирургия Токсикология Урология Фармация Хирургия Хранене и диететика CredoWeb КредоУеб Първа годишна среща на Credo О CredoWeb среща Пловдив

Коментари

С пожелание за последващи срещи .но и аз да бъда поканена!

Скоро и във вашия град!

Истинската столица е Търновград, не Пловдив или Софето! Там трябваше да я направите

Петър Краев
8 дек 2015 15:56

Първо в истинската столица! Браво