Публикация

Честит празник!

8ми Декември


Скъпи студенти,

От името на академичната общност и от мое име искам да Ви поздравя по случай студентския празник - 8 декември. Няма студент, който да не се вълнува на този ден.

Пожелавам Ви никога да не угасва жаждата Ви за знания, винаги да преследвате неуморно целите си и да постигате с лекота мечтите си. Знайте, че можете да постигнете всичко, защото имате цял живот пред себе си. Бъдете мечтатели с големи амбиции, пазете борбения дух на младостта и помнете, че най-силното Ви оръжие трябва да бъдат знанията и опитът, които трупате в университета. Нека те ви водят към нови върхове и успешна реализация.

Скъпи студенти,

Вие сте нашата надежда за доброто бъдеще на нацията - знаещи и можещи млади хора. Бъдете здрави, щастливи, отпразнувайте празника с много емоции и настроение. Нека всеки ден от академичната година е специален празник за Вас – празник на обучението, на знанието, на умението.

Уважаеми колеги преподаватели,

Изпълнявайте основната си мисия за подготовка на компетентни и дейни медици, стоматолози, фармацевти, здравни мениджъри, специалисти по здравни грижи, специализанти и докторанти. Нека резултатите от Вашия труд бъдат реализацията и успехите на студентите.


Честит празник!


Проф. д-р Красимир Иванов, д.м.н.

Ректор на Медицински университет

„Проф. д-р Параскев Стоянов" - Варна

Коментари