Публикация

Безплатни прегледи при детски хирург в Медицински център-1 в Пловдив

Много често в паниката си родители допускат грешки, които се решават само с операция, заяви д-р Мавридис


Родители на деца, които страдат от различнихирургични проблеми, от 14 декември 2015 г., понеделник, ще могат да получат безплатна консултация от детски хирург. Прегледите ще се провеждат в Медицински център-1 и ще продължат до Нова година. От пациентите не се изискват направления от личните лекари, необходимо е само да си запишат час на регистратурата – 032/644-222

Консултациите ще прави д-р Александра Мавридис, която работи в хирургичното отделение на верига болници „Медлайн“ в Пловдив. Завършва медицина в Пловдив испециализира обща и детска хирургия в Гърция, като 5 години се обучава в известната болница „Хипократион“ в Солун. Връща се да работи в Пловдив. Избира тази болница заради отличните условия за работа на специалистите. Лекарите са оставени да си вършат работата спокойно, защото е осигурено най-съвременното медицинско оборудване и медикаменти. Още с идването си попада в позната атмосфера – при своя преподавател проф. д-р Петър Учиков и хирурзите д-р Груйо Велев и д-р Радослав Дамянлиев.Мениджерският екип проявява пълно разбиране и веднага откликва на всички наши нужди, с което гарантира високото качество на медицинските услуги, посочи д-р Мавридис.

По време на триседмичната кампания за безплатни прегледи освен за спешни и неотложни състояния, малките пациенти и техните семейства ще могат да се консултират при случаи на херния, фимоза и хипоспадия на пениса или приретенция на тестиса /б.а.-задържането му на нефизиологично място/. Най-важното е, че ще получат съвети какво поведение трябва да имат при ситуации като изброените. Наблюдения на д-р Мавридис сочат, че много често в тревогата си майките и татковците допускат груби грешки, водещи до усложнения, изискващи оперативна намеса. Задържането на тестиса би могло да причини влошаване на неговата функция, ако не се лекува правилнои навреме, а не са редки случаите, когато проблемът се диагностицира твърде късно. Ако се потърси своевременно помощ, неприятните последици могат да се избегнат, увери лекарката.

Коментари