Публикация

Министър Лиляна Павлова връчи на МУ-Варна специалната награда за образователна инфраструктура в конкурса „Сграда на годината“

Високото отличие получиха ректорът на университета проф. д-р Красимир Иванов и пом.-ректорът инж. Деян Грънчаров


Министър Лиляна Павлова връчи на МУ-Варна специалната награда за образователна инфраструктура в конкурса „Сграда на годината“

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова връчи специалната награда в категория „Сгради образователна инфраструктура" в рамките на конкурса „Сграда на годината" на МУ-Варна на тържествена церемония, която се проведе на 9 декември 2015 г. в София.

Високото отличие получиха ректорът на университета проф. д-р Красимир Иванов и пом.-ректорът инж. Деян Грънчаров. Ежегодният конкурс се провежда под патронажа на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.


Сградата на Факултета по фармация към МУ-Варна е построена за една година и в нея са вложени 9,5 млн лв. Проектанти са арх. Янко Петров и арх. Мирослав Сталев, а изпълнението е на Планекс ООД. Студентите вече се обучават в модерно оборудваните аудитории, лаборатории и кабинети.

На мероприятието присъстваха още заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница Николова, столичният кмет Йорданка Фандъкова и др.

Коментари