Публикация

Премиера на филма "Борба за живот" /Dying to Live/

Петък, 18ти декември, в 21:00 часа


The Medical Channel има удоволствието да съобщи, че е получил правата върху увлекателната американска продукция „Борба за живот“(„Dying To Live“).

Филмът „Борба за живот“, с продуцент и сценарист Джон Робинс и режисьор Ланс Липман, е сниман в продължение на няколко години в Болница „Пиемонт“ в Атланта и на други места в щата Джорджия.

Този едночасов документален филм  разказва за четирима души, които се борят за живота си, нуждаейки се отчаяно от животоспасяваща трансплантация.

The Medical Channel е специализиран в излъчването на реални и базирани на факти медицински програми, с цел да повиши знанията за болестите, като с дейността си доказва също колко е важно да заинтригуваш и да задържиш зрителската аудитория.

Сара Хенигман – Директор по придобиване на права върху нови продукции, казва : „Развълнувана съм от това, че успяхме да придобием правата върху този прекрасен документален филм. Джон Робинс и Ланс Липман са свършили прекрасна работа, като са ангажирали вниманието на публиката, фокусирайки се върху злочестата битка на живот и смърт, която водят някои хора. Този документален филм е отличен пример за типа филми, излъчвани по The Medical Channel, с които освен че даваме информация за медицинските лечения, показваме и емоционалния ефект върху нашите зрители, който има представянето на медицинските състояния, някои от които са животозастрашаващи.’„Лаймклип“ Лтд. (Limeclip ltd) – телевизионната компания, която стои зад канала, смята че успехът на канала се дължи на начина на представяне на филмите, чиято цел е да създадат емоционална връзка със зрителите и да покажат значението на това да се води здравословен начин на живот.

Филмът „Борба за живот“ “(„Dying To Live“) ще бъде показан за първи път по The Medical Channel в петък, 18ти декември, в 21:00 часа.

Коментари