Публикация

Амбинор създава победители

В края на есенния полусезон волейболният отбор Амбинор Енерджи заема трето място във "Волеймания" и засега попада в зоната, която дава право на участие в плейофите


Амбинор Енерджи е новосформиран волейболен отбор, съставен от сплав от опитни и млади състезатели-любители. От сезон 2015-2016 се състезава във лигата на "Волеймания" и по-точно в дивизия Б1 (втората по сила). 

След колеблив старт, но с много ентусиазъм, дисциплина и тренировки, тимът успя да завърши с три последователни победи в груповата фаза. В края на есенния полусезон Амбинор Енерджи заема трето място и засега попада в зоната, която дава право на участие в плейофите. Самите елиминации ще се проведат през пролетта. 

Така момчетата ще се отдадат на заслужената почивка по празниците, а още през първата седмица на януари 2016 г.  ще подновят заниманията и подготовката за следващите ни срещи. "Тренираме два пъти седмично, а мачовете са веднъж на всеки две седмици. В състава са предимно момчета от Медицинския университет в София, както и представители на различни малки и средни бизнеси", споделя капитанът на отбора Ангел Ангелов. За втория полусезон се очакват и две силни попълнения, които да затвърдят доброто представяне на отбора в лигата и да помогнат за класирането в плейофите, каквато е целта през този сезон. 

Акушерство и гинекология Вътрешни болести Гастроентерология Инфекциозни болести Кардиология Медицинска генетика и ембриология Неврохирургия Нефрология Образна диагностика Обща медицина Ортопедия и травматология Педиатрия Психиатрия Ревматология Социална медицина и здравен мениджмънт Спешна медицина Спортна медицина Съдова хирургия Токсикология Урология Фармация Хирургия Хранене и диететика волейбол Амбинор Енерджи Волеймания

Коментари