Публикация

​Безплатни прегледи при уролог в Медицински център-1 в Пловдив

От пациентите няма да се изискват направления от личния лекар


Д-р Богдана Попова, специалист уролог от болница „Медлайн“, от утре, 5 януари, вторник, започва безплатни консултации за пациенти с урологични заболявания в Медицински център-1 в Пловдив на бул. „Васил Априлов“ 20. Прегледите ще продължат до края на месеца, а пациентите могат да си запишат час още днес на телефона на регистратурата: 032/644-222. При посещенията от пациентите няма да се изисква да представят направления от личните лекари.

Консултациите са насочени към хора с бъбречно-каменна болест, към жени страдащи от неконтролирано изпускане на урината /инконтиненция/, към мъже с доброкачествени и злокачествени образувания на простатната жлеза, както и с андрологични проблеми.

Д-р Богдана Попова, която има 20-годишен стаж и специализации по ендоскопска урология и екстракорпорална литотрипсия, заяви, че целта на кампанията е в ранен стадий да се диагностицира развитието на болестите, когато все още е възможно да се проведе успешно лечение с по-щадящи методи. Тя сподели, че напоследък се забелязва тенденция към подмладяване на простатния аденом и карцином, който вече се открива и при 40-годишни мъже.

Едномесечната кампания за безплатни прегледи е в духа на традициите на верига болници „Медлайн“, част от които е Медицински център-1 - да се организират консултации за пациентите по време на най-големите християнски празници, а януари месец е един от най-богатите. 

Коментари