Публикация

Сила, издръжливост, концентрация – как да ги постигнем? (ВИДЕО)

Амбинор енерджи е подходящ при интензивно умствено натоварване, при нужда от физическа издръжливост и повишена концентрация. Уникалната комбинация от естествени за организма елементи предпазва при напрежение и стрес и помага за по-бързото възстановяване на организма.


Амбинор енерджи е изключително подходящ не само за професионални спортисти, но най-вече за любители и за хора, които прекарват дълго време пред компютъра, твърди дългогодишният лекар на националния отбор по футбол д-р Михаил Илиев.

Препаратът съдържа жизненоважни за организма съставки – аминокиселините аргинин и аспартат, магнезий и витамин В6.

Чрез участието на аргинин в цикъла на Кребс се повишават енергийните запаси в клетките. Аспартатът от своя страна има детоксикиращо действие. Той отстранява отпадните елементи от обмяната, чието натрупване е и една от основните причини за умората.

Магнезият е добре известен със способността си да отпуска мускулите, като в същото време има успокояващ ефект и действа антистресово.

Витамин В6 е от изключително значение за правилното функциониране на нервно-мускулната, хормоналната, кръвотворната и имунната система. В допълнение витамин В6 е необходим за усвояването на магнезий

Амбинор енерджи е подходящ при интензивно умствено натоварване, при нужда от физическа издръжливост и повишена концентрация. Уникалната комбинация от естествени за организма елементи предпазва при напрежение и стрес и помага за по-бързото възстановяване на организма.

Коментари