Изписаха първото бебе на Бургас за 2016 г.
МБАЛ Бургасмед
МБАЛ Бургасмед
Лечебно заведение
Изписаха първото бебе на Бургас за 2016 г.

Изписаха първото бебе на Бургас за 2016 г.

Малката Стела се появи на бял свят в 6,50 под грижите на екипа на Бургасмед

Първото бебе, родено на 1 януари 2016г. в 6:50 ч. сутринта в община Бургас, бе изписано днес от болница „Бургасмед“. Малкият Стойчо е роден по оперативен път и е с перфектните мерки от 50 см. и тегло 3,080 кг. Мъжката рожба е първо дете за щастливата майка, 25-годишната Стела.

На изписването от родилното отделение освен роднини и приятели присъстваха официални представители на Oбщина Бургас-Мария Динкова, старши експерт „Здравеопазване“ и Мариета Ханджиева, старши експерт „Връзки с обществеността“, които поздравиха родителите на детето от името на Кмета на града и им връчиха много подаръци, и цветя.

На изписването присъства и целият екип на АГ отделението със завеждащ д-р Снежана Ризова. Ръководството на МБАЛ „Бургасмед“ също изпрати младото семейство и техният нов член с много подаръци – икона с лика на „Св.Стефан“, отстъпка от 50% за раждането и много подаръци от партньорите на Училището за бременни на болницата, сред които са утвърдени марки козметика и принадлежности за новородени.

Екипът на лечебното заведение пожела на малкия Стойчо и неговите родители много здраве и на добър час, а те още веднъж изказаха своите благодарности на екипа, в чийто ръце е проплакало новороденото - д-р Снежана Ризова, завеждащ отделение по АГ, д-р Кръстина Дорийска- асистент, д-р Златко Янев-анестезиолог, Александрина Черкезова-операционна акушерка, Стефка Узунова-акушерка.

Мнения