Публикация

ЯНУАРСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ в сектор козметика в Хил клиник

В най-студения период на годината кожата на лицето страда от ниските температури и вятъра, изсушава се, набраздява се от бръчки и се отпуска.


Необходими са специални грижи, но след празниците внимавате повече за разходите си, затова в Хил клиник стартираме ЯНУАРСКА кампания с 20% отстъпка през целия месец при закупуване на пакет от 3 процедури пилинг PQAge.

Този невероятен, иновативен пилингов продукт буквално ще съблече повяхналата, отпусната кожа, за да засияе лицето ви подмладено и стегнато! Това е първият пилинг, който гарантира дълбока регенерация, ефективно дермално ексфолиране и същевременно не предизвиква раздразнение. Да, след този пилинг се поглеждате в огледалото и лицето не е зачервено, просто изглежда по-чисто, по-сияещо, по-младо, а кожата е видимо опъната и еластична.

Препоръчваме този възхитителен, високо толерантен към кожата пилинг за всяка възраст и пол. Сега цената му е с 20% по-достъпна през целия месец, за да можеш да си подариш хидратирана, гладка и блестяща кожа за празниците! Запази час на 02 439 3131.

Коментари