Публикация

В Пловдив МЦ КИРМ провежда седмица на гинекологичното здраве

Кампанията ще се проведе от 18 януари до 12 февруари, в четири направления


Седмица на гинекологичното здраве (18-22 януари)

Безплатни консултации, гинекологични и ехографски прегледи при акушер-гинеколог. Клинично ще се изследват влагалище, маточна шийка, матка и яйчници, с цел – диагностициране и профилактика на евентуални заболявания. При необходимост, ще се взима материал за цитонамазка и/или микробиологично изследване на преференциални цени.

Лекар: д-р Димитър Танев, акушер-гинеколог

Седмица на щитовидната жлеза (25-29 януари)

Безплатни консултации, прегледи и ехографски изследвания на щитовидната жлеза от ендокринолог, с цел – скрининг на заболявания на щитовидната жлеза или при пациенти с диагностицирани такива. При необходимост, изследване на хормони и антитела, на преференциални цени.

Лекар: д-р Сава Петров, Ендокринология и болести на обмяната


Седмица на мъжа (01-05 февруари)

Безплатни консултации с андролог на мъже от двойки с репродуктивни неуспехи – стерилитет, загуби на плода и неуспешни ин витро процедури, както и безплатни спермограми, интерпретация на резултатите и назначаване на терапия. При необходимост, провеждане на микробиологични изследвания на еякулат и ДНК фрагментационен тест на преференциални цени.

Лекар: д-р Виолета Рилчева, д.м., Ендокринология и болести на обмяната, Андрология

Седмица на имунната система (8-12 февруари)

Безплатни консултации със специалист по клинична имунология на пациенти – деца и възрастни, с чести и хронично-рецидивиращи вирусни, бактериални или гъбични инфекции. Безплатно изследване на общи серумни имуноглобулини, при необходимост – имунофенотипизиране на преференциални цени, интерпретация, заключение и изготвяне на индивидуални схеми за имунопрофилактика и имунотерапия. Подготовка и препоръки за грипния сезон.

Лекар: доц. д-р Емилияна Конова, д.м., Клинична имунология


Записвания по график могат да бъдат направени на телефон 032/28 00 54 или на място в центъра на адрес: гр. Пловдив, ул. Нестор Иванов 11.

Коментари