Публикация

ОЧАКВАЙТЕ! Д-р Елеонора Валянова на 11-12.02.2016г. в Corio Capillis Clinic!!!

Уникален дермален филър и биостимулатор Елансе (Ellanse)


Уникален дермален филър и биостимулатор Елансе (Ellanse)

d290_1925Най-новото производство на филърите ELLANSE е предназначено не само за запълване на обем, заличаване на бръчки и повдигане на лицевия контур, но е и активен стимулатор за производството на нов колаген.

Това е и основната разлика между иновативния биостимулиращ филър и традиционните филъри, които са разработени на базата на хиалуронова киселина.

Революционният Ellansé ™ се ползва както за скулптуриране на лицето, така и за придаване по елегантен начин на обем и контур.

Изключителното действие на филърите Eлансе за подмладяване на кожата и запълване на дълбоки линии може да се използва в зони: назолабиални бръчки, брадичка, скули и бузи, марионетни бръчки, нос, а също така и за витализиране кожата на ръцете.С течение на времето ръцете губят колаген и елестичност, кожата става по-тънка, суха, започват ясно да си личат сухожилията и вените.

d290_1927Поставените в тази зона филъри коригират обема и подобряват цялостната визия на ръката.

Цели 88% от дамите, които са ползвали филърите споделят, че ще се подложат на повторна процедура, а 91% от тях на първата седмица след корекцията събощават, че са удовлетворени от резултата.

Важно е да се отбележи, че може да се избере и трайността (времето, за което се резорбира) на филъра – S (12 месеца), М (2 години), L (3 години), Е (4 години).

За да запишете час за консултация при дерматолог преди поставяне на филър, моля запазете час на 042/ 60 55 90  0889575726  Стара Загора  

Коментари