Публикация

Започват безплатни курсове за бъдещи родители

Фондация „За нашите деца“ е подготвила книжка за майката и бебето, която ще получат всички участници в обучението


Първите за 2016-та година безплатни курсове за бъдещи мами и татковци на Центъра за обществена подкрепа „За деца и родители“ на Фондация „За нашите деца“ и МБАЛ Пловдив започват на 6 февруари. В първите грижи за новороденото ще ги посвети неонатологът д-р Диана Аргирова. От 10:30 до 14:30 часа в заседателната зала, която е на първия етаж в лечебното заведение, тя ще разкаже за правилното къпане, хранене и приспиване на бебето като са предвидени и демонстрации. Вече е традиция в курсовете наред с бъдещите родители да се включват и бабите, а дискусиите да се обогатяват с въпроси и отговори около традиционни и нови практики за отглеждане на новородени

Фондация „За нашите деца“ е подготвила книжка за майката и бебето, която ще получат всички участници в обучението. За него вече може да се записвате при социалния работник от Центъра за обществена подкрепа Тюляй Юмук на телефони: 032/ 943 444 или 0879/ 943 442.

Следващите безплатни курсове за 2016-та година се планира да се проведат през месеците април, юни, септември, октомври и декември.

" }-->

Коментари