Публикация

Жертва на времето или? - Мъж се бори за живота след подхлъзване, чакали линейка 25 минути

Ако паднеш на леда, не разчитай на линейка...


от tns.bg:

Критично е състоянието на възрастния мъж, който пострада тежко вчера, след като се подхлъзна и падна на леда на паркинга на магазин "Лидъл" в "Тракия". Това съобщиха заTNS.bgот УМБАл „Свети Георги”.

Рано тази сутрин на 81-годишния пловдивчанин е извършена операция от неврохирурзи. Той е настанен в интензивно отделение и е на апаратна вентилация. Мъжът е с опасност за живота. Следващите няколко дни мъжът ще е под постоянно наблюдение, допълват от болничното заведение.

Припомняме, че вчера сутринта мъж на 81 години стана жертва на заледен участък пред супермаркет. След падане той си удари главата и 25 минути лежеше в локва кръв докато пристигане бърза помощ.

Източник на материала и снимката tns.bg

Коментари

Когато сте навън и чуете сигнал на линейка, огледайте се колко от автомобилите и правят път. Това също е голям, но за жалост подценяван проблем. Колкото до ниското възнаграждение, то не води до безхаберие, а до липсата на кадрово обезпечаване. В ЦСМП-София има много линейки, но не и екипи които да работят на тях.

Милен  Цветанов
22 яну 2016 15:13

Валя, безхаберието е квалификация, която трябва първо да се докаже с конкретни факти и действия, а не с чул, дочул, недочул, доразбрал и този казал на онзи или един човек ми го каза и разказ по снимки или предположения.... Че парите не са всичко е повече от ясно, но да бъде хвърляна кал ей така недоказано не е коректно. Поздрави!

Унизителните заплати не оправдават безхаберието. Престанете да оправдавате всичко с ниските заплати.Значи те си стоят на тая работа, но в отмъщение на ниските си заплати, оставят хората да умират. Така излиза от това, което сте написали Милене. Вместо да изпишете вежди, вадите очи.

Милен  Цветанов
20 яну 2016 13:28

Престанете с това закъсняване на линейките, а тръбете постоянно за унизителните заплати на медиците и персонала там, които за разлика от много други не работят на топло само в делнични дни между 9 и 17ч. и не познават работа по празници, съботи и недели, нямат извънредни ситуации, не симулират дейност и пр.!!! Много е дълго това, което още бих искал да напиша!