Публикация

Областният управител на Плевен уважи екипа на МЦ КИРМ – Плевен за Бабинден

Вашият всеотдаен труд и мисия е да сбъдвате мечти и раждате живот, каза областният управител на Плевен


„Благодарна съм, че ви има, за вашия всеотдаен труд и мисия да сбъдвате мечти и раждате живот”. С тези думи областният управител Ралица Добрева се обърна към екипа от специалисти, акушерки, лаборанти и биолози на МЦ КИРМ в днешния празничен ден. „Раждането на нов живот понякога може да бъде житейска мисия, изпълнена с много дълго очакване, надежди и разочарования, но най-вече с търпение и силна решителност. Целият този процес на сбъдване на чудото – живот се случва при вас и аз бих искала да изкажа своята признателност към всеки един от вас. Бъдете здрави и все така успешни”, пожела областният управител Ралица Добрева. Спазвайки народната традиция тя дари празнуващите с топла пита и баница. Своето уважение към труда на медицинските специалисти в МЦ КИРМ- Плевен, Добрева изрази с цветя за целия екип. 

„За първи път в Деня на родилната помощ ни уважава някой представител на властта. Нивото на тези хора е много високо. Гордеем се с нашите акушер-гинеколози и акушерки и те са ценност не само за нас, а за Плевен и цялата област. Животът започва тук, за да може да има детски плач и щастливи усмивки. Честит празник! Бъдете живи и здрави и не се променяйте.”, каза доц.д-р  Емилияна Конова – управител на МЦ КИРМ – Плевен.

Като трудна, но дарена с позитивни емоции, определи професията на акушер-гинеколога д-р Ивайло Бързашки. „ И на мен снощи ми се искаше да се прибера след дежурство в 20,30 в къщи, но се наложи да остана до 01,30 след полунощ, за да дочакам да проплаче в ръцете ми поредния нов живот, поредната оживяла мечта. Това е нещото, което остава в спомените на акушер-гинеколога”, каза още д-р Бързашки.

Коментари