Публикация

​Безплатните прегледи при хирург в Медицински център-1 в Пловдив продължават

Консултациите с пациентите ще провежда д-р Костадин Белев


Безплатните консултации за пациенти с хирургични оплаквания ще даде през последната седмица на януари д-р Костадин Белев. Той стартира кампанията си през ноември 2015 г. Тогава специалистът обяви, че в края на всеки месец в продължение на поне 6 месеца ще прави прегледи в Медицински център-1 на бул. „Васил Априлов” 20. Направления от личен лекар не се изискват. Прегледите се извършват във вторник и четвъртък след предварително записан час на тел: 032/644-222

Съвети от д-р Белев могат да получат страдащи от херния, хемороиди, с туморни образувания на кожата и подкожието, с незарастващи рани от диабет, с болки в корема, както и пациенти с предварително диагностицирана жлъчно-каменна болест.

Тези, които не успеят да си вземат час този месец, биха могли да се запишат за февруари. Наблюденията ми като специалист сочат, че най-подходящият момент за консултациите е последната седмица на месеца - тогава най-често пациентите получават отказ от личните си лекари, когато имат нужда от направление за специалист, заяви хирургът.

Коментари