Публикация

Кръвната група може да разкаже много за характера, при това с голяма точност

Кръвната група се смята определяща за характера, личностните качества и дори социалните умения на човека в азиатските страни. Кръвната група съдържа информация за червените кръвни телца на индивида, и зависи от веществата в клетъчната мембрана. Дали обаче определя характера – проверете сами.


Кръвна група „А“

Ако „А“ е вашата кръвна група, вие сте добросъвестен, чувствителен, сдържан, търпелив и отговорен, а отрицателните ви черти са придирчивост, упоритост, скованост, настойчивост. Хората с кръвна група „А“ са добри в изкуствата. Корейците наричат такива хора „фермери“ и за тях най-добрата диета е вегетарианската. Те не понасят добре алкохола и имат 20% по-висок шанс за развиване на рак на стомаха. Добрата новина е, че привличат по-малко комари от другите хора. Хора с тази кръвна група са съвместими с тези от кръвна група „АВ“ и „0“.

Кръвна група „В“

Добрите черти на хората с кръвна група „B“ включват страст, активност, креативност, сила, те са хора на действието. От друга страна обаче са и безотговорни, трудно прощаващи и доста самонадеяни. В Корея се смята, че мъже с тази кръвна група са лоши съпрузи. Хората с кръвна група В обичат животните и имат силна имунна система. Също така предпочитат млечни продукти. Кръвна група „В“ е съвместима с „АВ“ и „0“ от гледна точка на взаимоотношения.

Кръвна група „AB“

Хората с кръвна група „AB“ се характеризират с лежерно поведение, налагащи си самоконтрол, рационални, социални и адаптивни. Те обаче са и критични, нерешителни, разсеяни и безотговорни. Личностите с група „АВ“ се смятат за най-практичните от всички хора, които добре се справят с финанси. Те са обаче и най-големите егоисти. Подобно на „А“ и „В“, „АВ“ също се чувстват най-добре с вегетарианска храна. Тази кръвна група е и най-младата от гледна точка на еволюцията. Имат по-голям риск за развитие на бавно развиващи се вирусни инфекции като лупус, множествена склероза и хронична умора. При взаимоотношения, кръвна група АВ е съвместима със всяка друга.

Кръвна група „0“

Кръвна група „0“ носи със себе си увереност, самоопределяне, оптимизъм, силна воля и интуиция. Носи обаче и егоцентричност, студенина, съмнения и склонност към работохолизъм. Тези хора са „воини“, те са родени атлети. Смятат се за най-щедрите, тъй като именно това е кръвната група, която може да дарява на всеки. Тази кръвна група е най-старата. Хора с нулева кръвна група се чувстват най-добре консумирайки месни продукти, а комарите ги хапят два пъти повече. Кръвна група „0“ се разбират с всяка друга.

Коментари