Публикация

Лактакеър Бейби

Модерната педиатрия препоръчва използването на специално разработени пробиотици за бебета.


Лактакеър Бейби е специално разработена формула за бебета от два подбрани пробиотични щама, с доказан ефект при стомашен дискомфорт, колики и алергии. Към тях е добавен Витамин D3, който има важна роля в усвояването на калция и изграждането на костите и зъбите през първите години на детето.

Лактакеър Бейби намалява газовете, коликите и стомашния дискомфорт при бебета и новородени. Може да се използва при антибиотично лечение за предотвратяване на диария. Има документиран ефект върху алергичните реакции, което може да доведе до подобряване на лактозната толерантност и да намали коликите. Може да намали проявите на атопичния дерматит. Има силен антимикробен ефект вкл. и към Clostridium difficile.

Лактакеър Бейби съдържа комбинация от 2 специално разработени, био подсилени щама живи млечнокисели бактерии (пробиотик), пребиотик и витамин D3. Една дневна доза от 5 капки съдържа препоръчителния дневен прием на Витамин D3 за бебета. Продуктът е последно 5-то поколение пробиотици, защитени с иновативна криогенна технология, която био подсилва млечнокиселите бактерии – между 80-90% от млечнокиселите бактерии достигат червата живи и в добро състояние, за да се заселят и размножат.

Лесно се разтваря във вода или в адаптирано мляко. Уникалната опаковка осигурява по-добра жизнеспособност на бактериите.

Активни съставки:

Всяка дневна доза съдържа 250 милиона живи пробиотични бактерии.

5 капки съдържат: Lactobacillus reuteri DSM 12246 125 милиона, Lactobacillus rhamnosus 19070-2 125 милиона, Витамин D3 400 IU/10 μg (100% ПДП).

Не съдържа алергени, лактоза и ГМО. 

Съдържа слънчогледово олио

Дозировка:

За новородени, кърмачета и деца до 2 години: 5 капки еднократно дневно.

Капките могат да се прилагат директно в устата на бебето или да се добавят към кърмата, хладки течности или хладки сокове.

Една опаковка Лактакеър Бейби е достатъчна за 1-месечен прием.

Предупреждения:

Лактакеър Бейби е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Съхранение: При стайна температура, на защитено от влага  място.

Да се съхранява в хладилник след отваряне.

Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Коментари

LactaCare Baby е уникален за Българският пазар продукт.Всеки,който се е доверил и ползва установява разликата в несравнимото качество.Продукт разработен на базата на научни изследвания,гарантира за жизненоспособността на пробиотичните бактерии.Вече много майки предоставят положителна обратна връзка за спокойствието на бебето си по време на колики.Друго предимство,за което споменават е еднократният удобен прием на ден чрез,който си подсигуряват и профилактиката с витамин Д3. Продукта е част от серията LactaCare пробиотици,които вече са с Българско признание за Хранителна добавка на 2015 Г.