Публикация

Детето боледува често – консултирайте се с доцент по инфекциозни болести

Доц. д-р Марина Ненова, един от най-известните специалисти по инфекциозни болести, ще преглежда и консултира в Бургас на 4 февруари (четвъртък) т.г.


Доц. д-р Марина Ненова, един от най-известните специалисти по инфекциозни болести, ще преглежда и консултира в Бургас на 4 февруари (четвъртък) т.г. Доц. Ненова е методичен ръководител на Инфекциозното отделение на МБАЛ Бургас и подпомага работата на отделението при тежки и заплетени случаи. Дългогодишен ръководител на Катедрата по инфекциозни болести, паразитология, епидемиология и тропическа медицина на Медицински университет – Варна и Клиника по инфекциозни болести на УМБАЛ „Св. Марина – Варна“.

С доц. Ненова могат да се консултират пациенти с прекарани инфекциозни болести, независимо дали са приемани или не в болница. Консултациите са предназначени и за родители на малки деца, които са приемани в болница по повод чревни инфекции, или са имали такава диагноза.

Добре е да носите предходна медицинска документация. За записване на час: тел. 0879 357 645 (да се звъни до 12 ч. в работен ден).

Коментари