Публикация

ПРОФ. Д-Р ФИЛИП КУМАНОВ, ВОДЕЩ СПЕЦИАЛИСТПО ЕНДОКРИНОЛОГИЯ И АНДРОЛОГИЯ, ОТНОВО ЩЕ КОНСУЛТИРА ПАЦИЕНТИ В МЦ КИРМ - ПЛЕВЕН

За консултациите на проф. Куманов в Плевен, е необходимо предварително записване на тел. 064/ 804 790 – Регистратура.


Проф. д-р Филип Куманов, д.м.н., специалист по ендокринология и андрология, за втори път ще проведе консултации в Плевен, поради огромния интерес от страна на пациентите. Това ще стане на 20 февруари 2016 г., събота, в Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина” - Плевен. При първото му посещение в Плевен през януари, той консултира жени със заболявания на щитовидната жлеза, болести на хипофизата и на надбъбречните жлези, захарен диабет, затлъстяване, метаболитен синдром, както и мъже с андрологични и еднокринологични проблеми. 

Проф. д-р Филип Куманов, д.м.н., има призната специалност по вътрешни болести и по ендокринология и обменни заболявания. Специализира в Мюнхен и Рим. Автор е на над 200 статии, обзори, глави от учебници по ендокринология, включително и на монографията „Климактериум у мъжа?“. Има научни интереси в областта на репродуктивната ендокринология, андрологията и невроендокринология, специалист е в областта на заболявания на тестисите, полова слабост, преждевременна еякулация и нарушения на ерекцията, заболявания на щитовидната жлеза, прекомерно окосмяване, нарушения на пубертета у момчета и момичета.

Проф. Куманов е член на Европейската академия по андрология, Европейската невроендокринна асоциация (ENEA), Европейското дружество по ендокринология (ESE), Американската Асоциация на Клиничните Ендокринолози.

За консултациите на проф. Куманов в Плевен, е необходимо предварително записване на тел. 064/ 804 790 – Регистратура.

Коментари